SEO - Search Engine Optimisation

img
Šta je SEO optimizacija?

SEO optimizacija je proces kodiranja i programiranja vašeg kompletnog web sajta sa ciljem boljeg pozicioniranja na pretraživačima (google, yahoo, bing,..) za željenu ključnu reč.

Ukoliko posjedujete sajt koji nije optimizovan za pretraživače, to vam je skoro isto kao i da ga nemate. Većina ljudi danas prvo istražuje određeni proizvod ili uslugu  preko nekog od pretraživača pa tek onda planira sledeći korak ili kupovinu. Upravo je bitno da se u toj pretrazi vaš sajt nađe među prvima i da ga potencijalni kupci primjete u moru ostalih ponuda.

Dobro odrađena SEO optimizacija, će vam relativno brzo opravdati sva finansijska ulaganja, i dovesti nove klijente.

img

Sigurnost vašeg web sajta

Sigurnost korišćenja vašeg web sajta, naročito kod unosa osetljivih podataka poput brojeva kreditnih kartica ili lozinki omogućava se upotrebom SSL sertifikata za šifrovanje i HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) protokola.

Od jula 2018. godine Google počinje sa upozoravanjem korisnika Chrome pretraživača na svim sajtovima koji ne primenjuju HTTPS protokol. Upozorenje će se prikazivati kao Not secure.

Unaprijedite vaše online poslovanje

budite među prvima u pretrazi
Budite među prvima u pretrazi
Budite među prvima u pretrazi
Ukoliko se pitate “Kako da moj sajt iskoči prvi kad neko na Guglu kuca ovo ili ono” mi smo tu da vam pomognemo, i vaš sajt optimizujemo za što bolje pozicioniranje.
Povećajte online statistiku
Povećajte online statistiku
Uz pravilno odrađenu optimizaciju, povećavate svoju poziciju u svim pretraživačima, što ujedno znači veću posjećenost i eksponiranost potencijalnim klijentima